NIEUWS

Gewonnen

Vullings heeft in het najaar van 2023 twee awards in ontvangst mogen nemen. Op 28 september wonnen wij de OOM Award en op 5 oktober mochten wij de William Pijnenburg Award in ontvangst nemen. Beide awards zijn een fantastische waardering voor onze inzet op het gebied van opleiden en scholing van (toekomstige) technische werknemers en talenten.

De OOM Award is dé onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf en wordt door de Metaalunie per district uitgereikt. Tijdens de jaarvergadering van Metaalunie district Limburg op donderdag 28 september heeft Vullings deze Award in ontvangst mogen nemen.
De William Pijnenburg Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf dat uitblinkt in de manier waarop het aandacht heeft voor en investeert in vakmensen. De William Pijnenburg werd door Manon Pijnenburg uitgereikt aan Vullings op donderdag 5 oktober tijdens het jaarcongres van Brainport Industries College.

Opleiden zit bij Vullings in de genen

Het opleiden en scholen van mensen zit bij Vullings Metaalbewerking in de genen en is door het gehele bedrijf verweven. Zo is Vullings een van de oprichters van Techniekcentrum Brainport Deurne, doet het bedrijf jaarlijks mee aan het Tech Event, worden regelmatig rondleidingen verzorgd voor scholen, en lopen er altijd wel stagiaires en BBL’ers rond. Daarnaast werkt het bedrijf met zaterdagkrachten om studenten in de techniek onder begeleiding werkervaring op te laten doen. Het winnen van beide awards is dan ook een fantastische waardering voor de jarenlange inzet van het familiebedrijf op het gebied van opleiding en scholing van (toekomstige) technische werknemers en talenten.

Vullings Metaalbewerking heeft de OOM Award district Limburg in ontvangst mogen nemen.
John Vullings heeft de William Pijnenburg Award in ontvangst mogen nemen.

Onze waarden

Laag_-11

Passie voor
techniek

Laag_-12

vakmanschap

Laag_-10

ontzorgen

Laag_-9

Innovatie