Ons specialisme

Automatiseren

De jarenlange ervaring die we hebben opgedaan met het werken, installeren en programmeren van robots in onze eigen productieomgeving hebben we inmiddels ook mogen inzetten bij projecten voor externe partijen. Robots vormen hierin vaak dé oplossing voor eenvoudige en repeterende werkzaamheden.
Wilt u een gedeelte van uw productieproces robotiseren of zoekt u naar extra productiecapaciteit wat onbemand uitgevoerd kan worden?
Neem dan contact met ons op! We kijken graag samen met u naar de beste oplossing.

Vullings - robotisering
Vullings
metaalbewerking

60 EVO CELLEN

Vullings
metaalbewerking

ROBODRILL (FANUC)

Vullings
metaalbewerking

ROBOT CTX 800

Vullings
metaalbewerking

ROBOT MAZAK CELLEN

ROBOTISERING, AANPAK & VOORDELEN

In het begin van deze eeuw zijn wij ons gaan oriënteren op het uitbreiden van onze productie. Wij werkten niet in ploegen en wilden dat graag zo houden. In eerste instantie leidde dit tot een stukje automatisering, maar al snel werd een productiecel ontwikkeld met daarin een draaibank, twee transportbanden en een 6-assige robot.

Inmiddels maken we gebruik van meerdere van deze productiecellen, waarmee wij binnen één onbemande cyclus verschillende producten in verschillende materialen en hoeveelheden kunnen produceren, zonder tussenkomst van een medewerker. Dit verkort onze levertijden.

Bij onze medewerkers was er enige scepsis toen de eerste robot zijn intrede deed, maar inmiddels wordt elke robot met gejuich ontvangen en gewaardeerd als een collega. Deze collega gaat namelijk door als wij genieten van onze vrije avond of weekend en produceert de grotere aantallen, terwijl het leukste werk overblijft voor onze medewerkers.

Samen met onze robots vormen wij de vooruitstrevende Vullings familie.

Vullings Metaalbewerking

"Wij kunnen én willen niet meer zonder robots!"

Onze waarden

Laag_-11

Passie voor
techniek

Laag_-12

vakmanschap

Laag_-10

ontzorgen

Laag_-9

Innovatie